lunes, 20 de octubre de 2008

L'AJUNTAMENT RESPON AL NOSTRE BLOGPreviament, vam enviar un e-mail al que diuen es el Blog de l'alcalde presentat-li el nostre petit blog.
Aquesta es la reposta de l'Ajuntament quan van veure 08831:

Amb l'objectiu de puntualitzar les dades numèriques i tècniques esmentades al blog, voldríem tinguessiu present que:
En relació a la situació actual:
La superficíe del sector entre Riera, el carrer Lluís Companys i la carretera és de 9 hectàrees, altres 3 hectàrees es troben dins el recinte de la Colonia industrial (es a dir al darrera del mur que ho tanca)
D'aquestes, hi ha una important part que està ocupada en l'actualitat, tal i com es pot veure al següent esquema de l'estat actual.
De resultes d'això la superficie actual no ocupada per edificació en l'àmbit de la Riera de Can Solé i al terme municipal de Sant Boi és inferior a les 7,5 ha.
En relació a la proposta:
De la superficie total esmentada (9 ha en l'ambit de la Riera de Can Solé i 3 ha dins el recinte de la Colonia Güell), la proposta planteja ocupar amb edificació menys de 2 ha.
Pel que fa a la via proposada no es tracta d'una via ràpida i tindrà 1 + 1 carril. (amb una ocupació máx de 2 ha)
Tota la resta es destinarà a espai lliure de prtecció de la riera i espai per lús dels ciutadans, es a dir 8 ha.
Agraïm la confiança que ens ha mostrat. Si té cap dubte o vol alguna informació complementària pot tornar a posar-se en contacte amb els nostres serveis.
Atentament,
UNITAT DE SERVEIS A LA CIUTADANIA.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Pero esto es broma no? Se quedan tan panchos diciendo que solo van a ocupar 2ha de viviendas en una zona del total de 9ha, la cual el resto de lo que quedan quieren perseverar como zona verde...Que pasa? Las otras 2ha no son ahora mismo zona verde? Os parece poco quitar 2ha de zona verde, en la que podemos disfrutar todos, para hacer viviendas, claro está que solo disfrutaran pocas personas?Es que nos sobra lo natural?
HIPOCRITAS!Cuando no quede ni un árbol en pie en esta ciudad, ni un suelo para urbanizar...donde jugarán sus hijos, sus nietos, sus sobrinos...gracias a que respiraremos? Nos va a dar a cada uno una botella de oxigeno?
"Produce una inmensa tristeza pensar que la naturaleza habla mientras el género humano no escucha."La tierra no la heredamos de los abuelos, la tomamos prestada de nuestros hijos...
Reflexionemos...no más especulación sobre la tierra de todos, y más humildad con la naturaleza en tierra de nadie!!

Anónimo dijo...

Em semble que el alcalde no tè memoria, any 2007 en un consell de mediambient, ell mateix va comentar que no ens habian de preocupar de res que no construirian cap pis a la zona de la riera,i que fins i tot tindriem arbres fruiters.S'ha begut l'enteniment, ara mateix us puc assegurar que tinc un dvd amb la aprovació Inicial del A.R.E. de la Riera Soler, amb data d'aprovació del 25/09/2008 en la reunió que vem tenir a la cope, ens van dir que no habia res aprovat!!!!MENTIDA
També es parla d'un nou mercat i fins i tot d'un centre de recerca mèdica d'uns 10.000m2,no sabem on ficarem els nostres cotxes, però ja tenen previts ficar la petanca fora i portarla al parc
per construir més coses,és una boigeria tot plegat, tenim de termini fins al març del 2009.La mateixa Gene reconeix en l'informe, que tindrem problemes de mobilitat a la cope.
De que serveix la participació ciutadana si desprès el únic que compte són els objectius dels tècnics.
No al Planexament urbanistic de la Riera Can Soler
Ciutat Cooperativa.