jueves, 24 de marzo de 2011

NOVA LINEA L79 FINS LA COOPERATIVA? PER L'AJUNTAMENT ON ES LA COOPERATIVA??

Según el Ayuntamiento, a anunciado a bombo y platillo que la nueva linea de autobús que conecta el municipio con la Diagonal tiene parada en Cooperativa.

Los vecinos del barrio, han buscado la parada y todavía no la han encontrado y no es de estrañar, ya que la supuesta parada de Cooperativa, se encuentra ubicada en la Ronda Sant Ramón-Camí del Llor a la altura de los nuevos pisos de protección oficial que están en construcción.

Desde 08831, reivindicamos que Cooperativa no es Marianao, que teniendo un barrio entero y el nuevo Hospital tan poca distancia, no es comprensible el porqué no se alarga un par de paradas mas y termina en Cooperativa, en vez que el autobús quede parado en la Ronda Sant Ramón durante mas de 20 minutos...

Adjuntamos mapas para que los ciudadanos de Cooperativa puedan orientarse y llegar a la "supuesta parada" de Cooperativa de la linea L79.


Noves parades de la línia L79 per donar més cobertura a Marianao i Cooperativa

La línia, que connecta Sant Boi amb la Diagonal, va entrar en funcionament el mes de novembre
18/03/2011
La línia d'autobús L79, que connecta Sant Boi amb l'avinguda Diagonal de Barcelona, amplia el recorregut a partir d'aquest dilluns, dia 21 de març, per donar una millor cobertura als barris Marianao i Ciutat Cooperativa. A petició de l’Ajuntament, l’Entitat Metropolitana del Transport (EMT) ha prolongat el traçat amb set parades situades al llarg de la ronda de Sant Ramon.

Més cobertura amb la mateixa freqüència

Fins ara, l'extrem de la línia estava situat a la plaça de l'Assemblea de Catalunya. La prolongació del trajecte aprofita parades d'altres línies situades a la ronda de Sant Ramon i finalitza a la rotonda del Llor. La longitud de la prolongació és d'1,8 km per volta. El servei, però, manté la freqüència de pas, que és de 15 minuts els dies feiners.

Més de 163.000 persones usuàries

La línia L79 va entrar en funcionament el passat mes de novembre proporcionant per primer cop a la ciutadania de Sant Boi una connexió directa, sense transbordament, amb la part alta de Barcelona. Des d’aleshores, hi han viatjat més de 163.000 persones (gairebé 41.000 persones al mes).

Un alt nivell de satisfacció

El nivell de satisfacció de les persones usuàries és molt alt (8,7 sobre 10), segons una enquesta de l’EMT. La rapidesa, el curt temps de viatge i la manca de transbordaments són algunes de les raons citades a l'enquesta. El 69% de les persones usuàries resideixen a Sant Boi. Un 8% dels usuaris abans feien servir el cotxe privat per fer un desplaçament que ara fan en transport públic.

No hay comentarios: